Сьогодні в Черкасах представлять рекорд України – Картину Миру

7 Серпня 2017 15:51

Сьогодні із 18-00 до 21-00 в Черкасах на Соборній площі триватиме Всеукраїнська культурно-мистецька патріотична акція “Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”.

Як повідомляють у міській раді, пд час цього заходу буде проведено аукціон з продажу картин місцевих художників під гаслом “Мистецтво лікує”, 10% від зібраних коштів буде передано на допомогу воїнам АТО, які потребують лікування та реабілітацію. Також  кожен охочий матиме змогу взяти участь у майстер-класах з малювання.

Організатором виступає громадська організація “Ти не один”, які проводять аналогічні акції у всіх обласних центрах України. Проект фінішує 24 серпня на День Незалежності у прифронтовому місті Покровськ Донецької області, де буде підбито підсумки та відзначено учасників.
Також під час сьогоднішнього заходу на Соборній площі буде представлено Картину Миру, розміром 4 на 5 метрів, створену торік дітьми та дорослими з усієї  України, і яка була занесена до Національного реєстру Книги рекордів України. Картина складається з пазлів, на яких зображено усміхнені обличчя українців.