У Софіївці хочуть збирати аудиторію під відкритим небом

18 Серпня 2017 14:29

Аудиторію під відкритим небом планують облаштувати у Національному дендропарку “Софіївка” в Умані на Черкащині. Про це повідомив лідер Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко у своєму фейсбуку.

facebook.com/m.tomenko

“Працюємо над проектом відкриття “аудиторії під відкритом небом” в Софіївці, в одному з 7 чудес України. Задум низки професорів родом з Черкащини облаштувати за свій кошт місце для спілкування під час екскурсій та для зустрічей і презентацій з відомими вченими, письменниками, митцями… Ідея мого колеги, професора НУБіП Сергія Кваші, вже знайшла підтримку серед його друзів і очільника дендропарку Івана Косенка”, – написав Томенко.

Зараз у “Софіївці” обирають місце для майбутньої аудиторії, на фото – один з варіантів.

Крім Умані, Микола Томенко побував також у Монастирищі. Разом із керівником Громадського руху “Рідна країна” в Черкаській області Володимиром Гресем вони презентували тут просвітницькі проекти і передали школам, бібліотекам і дошкільним закладам видання, які побачили світ завдяки “Рідній країні” – відеофільми про 7 чудес України, аудіодиски “Слуханки” для дітей, посібники “Україна: історія Конституції”.