“Найспортивніше село Черкащини – 2017” – Хрестителеве з Чорнобаївщини

11 Вересня 2017 16:00

У Городищі відбулися фінальні змагання “Найспортивніше село Черкащини – 2017”. Переможцем стало село Хрестителеве Чорнобаївського району, повідомляють в облраді. Чорнобаївцям пережали естафету минулорічні переможці з Кочубіївки Уманського району.

Позмагатися за грошові призи та продемонструвати свій досвід, майстерність та волю до перемоги приїхали переможці районних змагань. Традиційно сільські спортсмени боролися за першість із шашок, настільного тенісу, армреслінгу, гирьового спорту, міні-футболу, дартсу та перетягування канату. Саме останній з названих завжди є найпопулярнішим і найемоційнішим за вболівальницькими пристрастями. Не став винятком і нинішній фінал силачів.

ІІ місце здобула команда с. Руська Поляна Черкаського району і ІІІ сходинку п’єдесталу посіли учасники із с. Кочубіївка Уманського району. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями, а команди в загальнокомандній першості кубками, Почесними грамотами обласної ради та нагородною атрибутикою відділення НОК України в Черкаській області.

А команда села Хрестителеве 19 вересня в смт Ворохта Івано-Франківської області представлятиме Черкащину у фінальних змаганнях команд сільських та селищних рад “Краще спортивне село України”.

Цього року призовий фонд змагань було суттєво збільшено. За І, ІІ та ІІІ загальнокомандні місця учасники нагороджені грошовими преміями у розмірі 30, 20 та 15 тисяч гривень відповідно.