Понад 20 пострілів із АК: озвучено деталі вбивства депутата в Черкасах

29 Вересня 2017 11:55

ukrop.com.ua

На сайті політичної сили “УКРОП”, обласний осередок якої з літа очолював убитий вчора ввечері депутат Черкаської міської ради Михайло Бінусов, оприлюднили деякі деталі резонансного інциденту:

“У четвер, 28 вересня, між 22-ю і 23-ю годинами в Черкасах поблизу гаражів у районі Луначарського невідомі скоїли напад на заступника начальника департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, очільника Черкаської обласної організації “Українського об’єднання патріотів – УКРОП”, депутата міськради Михайла Бінусова. У результаті нападу депутат загинув на місці, – йдуться в повідомленні. – За попередньою інформацією, злочинці здійснили понад 20 пострілів з автомата Калашникова. Михайла Бінусова було призначено виконувачем обов’язків начальника департаменту ЖКГ Черкаської міськради у вересні цього року. Своїми головними завданнями він одразу визначив боротьбу з корупцією та перекриття усіх незаконних грошових потоків. УКРОП пов’язує цей зухвалий злочин саме з безкомпромісною позицією Михайла Марковича”.

УКРОП співчуває родичам загиблого та вимагає від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, голови Національної поліції Сергія Князєва та правоохоронців Черкащини забезпечити ефективне та оперативне розслідування вбивства.