Мешканці обласного центру активно балотуються на виборах у селах

17 Жовтня 2017 07:03

Перші вибори депутатів та голів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад  призначені на 29 жовтня 2017 року у 201 об’єднаній громаді в усіх областях України. На Черкащині вибори відбудуться в 15 ОТГ. Не поодинокі випадки, коли мешканці обласного центру зареєструвалися кандидатами на виборах у сільських громадах.

vikna.if.ua

За інформацією громадянської мережі “Опора”, в одній із найвіддаленіших від обласного центру громад – в Паланці на Уманщині серед кандидатів на посаду сільського голови лише один житель цієї громади – чинний сільський голова. Четверо кандидатів – із обласного центру. Ще один – з Хуторів Черкаського району. Троє кандидатів – студенти.

А серед 9 кандидатів на посаду голови Ліплявської сільської ради Канівського району, окрім чинного голови районної ради, чинного голови сільської ради с. Келеберда є ще і п’ятеро молодих кандидатів із обласного центру: актор театру, тренерка спортивного клубу 1999 р. н., власниця івент-агенства (до слова, вони з актором театру часто працюють в дуеті ведучими на весіллях – йдеться про Олександру Кузнєцову і Максима Рижевола), та ще двоє тимчасово непрацюючих самовисуванців 1992 і 1997 р. н.