Ремонт черкаського мосту: п’ята версія – до кінця року

23 Листопада 2017 16:16

Будівельники підрядної організації завершать ремонту мосту через Дніпро до кінця цього року. Таке озвучили у Службі автомобільних доріг у Черкаській області. Нагадаємо, попередньою обіцянкою підрядника було завершення ремонтних робіт до 15 грудня. 

Як сьогодні повідомили в обласній САД, до кінця цього року буде повністю відновлено двосторонній рух автотранспорту проїжджою частиною мосту без обмежень по часу.

Утім, деякі роботи переносяться на 2018 рік. Зокрема, підрядна організація продовжить роботи із ремонту металевої частини ферми мосту, прогонової будови та опор мосту, ремонту оглядових риштувань та опорних частин мосту, влаштування покриття на тротуарах.

Ремонтні роботи на мосту здійснює підрядна організація ТОВ “Шляхове будівництво “АЛЬТКОМ”. Станом на 23 листопада будівельники вже забетонували 9 прогонів конструкції мосту та частину встановлених деформаційних швів. Наразі продовжуються роботи із бетонування інших прогонів конструкції мосту та деформаційних швів. Також тривають роботи із монтування бордюрного каменю.