У Черкасах пасажирів возять сім несправних маршруток

11 Грудня 2017 09:00

Сім технічно несправних транспортних засоби, ще сім – не пройшли обов’язковий технічний контроль, три водії – відхилися від маршруту, 42 – порушили вимоги дорожніх знаків і розмітки, а також сигнали світлофора, один – керував автобусом без необхідних документів.

Такі результати перевірки патрульними автобусів у Черкасах, які перевозять пасажирів. Усього перевірили 262 маршрутки перевізників. 


За вчинення адміністративних правопорушень до відповідальності притягнули 42 водіїв.

Також працівники БДР виявили перевезення пасажирів одним водієм на маршруті в понад 500 км, інформують в Управлінні патрульної поліції м.Черкаси.

Були зафіксовані порушення проїзду перехресть, проїзду на заборонний сигнал світлофора та зберігання автобуса поза встановленим місцем його стоянки.

Працівниками відділу БДР УПП в м. Черкаси були надіслані інформації та приписи посадовим особам, Управлінню Укртрансбезпеки, органам виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо усунення вищезазначених недоліків.

Патрульні і надалі перевіряють маршрутні транспортні засоби та проводять інструктажі з перевізниками й водіями щодо неухильного дотримання вимог ПДР та Правил перевезення пасажирів.