Черкащан запрошують на “Ярмарок вакансій”

20 Березня 2018 17:00

У п’ятницю 23 березня у Черкасах в ТРЦ “Любава” (бульвар Шевченка, 208/1) о 14.00  відбудеться  “Ярмарок вакансій для пошукачів роботи”. Про це інформує Черкаський міський центр зайнятості.

На ярмарку запропонують свої вакансії КП «Черкасиводоканал», КП «Черкасиелектротранс», ЧФ ПАТ «Укртелеком», ЧД ПАТ «Укрпошта», ПАТ «Азот», ТОВ «МГК-Черкаси», ТОВ «Металогальва», ТОВ «Світ Ласощів», ПАТ «Юрія», ТОВ «Пономар», ПП «Влада-7», ПРАТ «БМУ-3», ТОВ «Мокавто», ДУ «Черкаський слідчий ізолятор», ОКП «Готельний комплекс «Дніпро», ТОВ «Аг-груп Україна», Навчальний центр ДПСУ (Військова частина 9930, Оршанець), Управління патрульної поліції в Черкаській області.

Усіх охочих запрошують відвідати захід. Пошукачі роботи матимуть можливість отримати чимало корисної та актуальної інформації, пов’язаної з працевлаштуванням, у т.ч. під час особистої співбесіди з роботодавцями.
Роботодавці міста зможуть ознайомити зацікавлених осіб із специфікою роботи свого підприємства, надати інформацію про умови праці, обсяги робіт, рівень заробітної плати, а також про вимоги до претендентів на кожну вакантну посаду.