На залізничному вокзалі в Черкасах уже продають квитки на автобуси за кордон

29 Березня 2018 16:54

Відтепер на залізничному вокзалі в Черкасах працює каса, де можна оформити квиткові білети на автобусні маршрути внутрішнього та міжнародного сполучення. Про це повідомляють в ПАТ “Укрзалізниця”. Такі ж каси почали працювати в Кропивницькому і в Помічній. Цей сервіс дозволяє планувати поїздки як залізницею, так і з пересадкою на автобус, не відходячи від квиткової каси.

vokzal.in.ua

Особливістю цього сервісу є те, що квитки в касах залізничних вокзалів коштують дешевше, ніж в касах автостанцій через менший комісійний збір і його фіксований розмір (22 гривні). Цього вдалося досягнути завдяки укладанню договору з перевізниками, без посередників. Завдяки цьому за оформлення квитків, наприклад, за маршрутом з Черкас до Варшави коштуватиме пасажирам значно дешевше, адже даний збір у касах залізниці майже вп’ятеро менше, ніж в інших місцях.

Нагадаємо, раніше продаж проїзних документів на автобусні рейси внутрішнього і міжнародного сполучення було розпочато у касах залізничних вокзалів Роздільна, Подільськ, Вапнярка, Знам’янка, Олександрія. Даний пілотний проект було ініційовано наприкінці минулого року керівництвом регіональної філії “Одеська залізниця” ПАТ “Укрзалізниця”.