Частина Черкас – без тепла й гарячої води

2 Квітня 2018 22:15

Частина Черкас опинилася сьогодні без тепла й гарячої води. ПАТ “Черкасигаз” припинив постачання блакитного палива на 15 котелень міста. Без тепла лишилися лікарні міста та житлові будинки.

bankruptcy-ua.com

У міськраді пояснюють – минулого тижня відбулося засідання Кабінету Міністрів України, під час якого розглядалося питання зміни ціни на газ. Тоді його, у зв’язку з низкою причин, відтермінували до 1 червня 2018 року.

Як зауважив директор КП “Черкаситеплокомуненерго” Микола Кушнір, через це відбулася затримка із підписанням додаткових угод щодо постачання “блакитного палива” для їхнього підприємства. Було досягнуто домовленостей про підписання відповідних договорів у понеділок, 2 квітня. Проте “Черкасигаз”, застосувавши формальний підхід, припинив постачання газу.

“Наше підприємство має більше 90 %  розрахунків, вважаю, що це непорозуміння, яке трапилося через формальності”, – пояснює ситуацію Микола Кушнір та обіцяє, що вже завтра газопостачання планують поновити. А, отже, в усі ці заклади повернеться тепло.