У Черкасах у ДТП потрапила “швидка” через нетверезого водія (відео)

14 Квітня 2018 18:41

У п’ятницю 13 квітня, j 23 годині в Черкасах в ДТП потрапили медики через ймовірно п’яного водія

Як розповіли в управлінні патрульної поліції,  карета “швидкої” прямувала по виклику, та дотримуючись вимог Правил дорожнього руху, зупинилася на перехрестилася на перехресті вулиць Чорновола і Сагайдачного перед червоним сигналом світлофора.

У цей час позаду відчувся удар. “Влетіло” Peugeot 206, розтрощивши передню частину автомобіля. 

Троє медиків одразу почали надавати допомогу постраждалим водію та пасажирці.
Травми у чоловіка незначні, на відміну від жінки, вона у більш тяжкому стані.
Їх шпиталізували до 3-ї міської лікарні іншою каретою швидкої.

Коли з понівеченого авто рятували водія, від нього сильно тхнуло алкоголем, а в салоні валялася пляшка зі спиртним, кажуть очевидці ДТП.

Зараз справою займаються слідчі, вони вже встановлюють усі деталі події.

У п`ятницю 13-го, у Черкасах в ДТП потрапили медики через ймовірно п`яного водіяП`ятниця. 13-те квітня, за часом 23-година. Карета швидкої прямує на допомогу та дотримуючись вимог Правил дорожнього руху, зупиняється на перехресті вулиць Чорновола і Сагайдачного перед червоним сигналом світлофора. У цей час позаду відчувається удар. “Влетіло” Peugeot 206, розтрощивши передню частину автомобіля. Троє медиків одразу почали надавати допомогу постраждалим водію та пасажирці. Травми у чоловіка незначні навідміну від жінки, вона у більш тяжкому стані. Їх госпіталізовали до 3-ї міської лікарні іншою каретою швидкої. “Коли з понівеченого авто рятували водія, від нього сильно тхнуло алкоголем, а в салоні ще валяється пляшка зі спиртним”, – кажуть очевидці ДТП. Зараз справою займаються слідчі, вони вже встановлюють усі деталі події. А ми наголошуємо, що кермо та алкоголь – несумісні! Так само, не варто сідати пасажирам до авто, яким керує потенційний вбивця!

Posted by Патрульна поліція Черкаської області on Saturday, 14 April 2018