Уманчанину, який убив жінку та побив іще п’ятьох, оголошено про підозру

2 Травня 2018 14:00

Нападника, який 1 травня нападав на перехожих в Умані, попередньо вбивши жінку,  затримала поліція в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито ряд кримінальних проваджень за фактом вбивства та замаху на вбивства. Слідчими готується клопотання до суду про обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області.

 

Як розповіли правоохоронці, до Уманського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в приміщенні одного з готелів міста виявлено труп працівниці з явними ознаками насильницької смерті. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. В цей час до поліції надійшло ще ряд повідомлень про чоловіка, який нападає на перехожих.

У результаті нападу молодика постраждало п’ять осіб, які звернулись за допомогою до медичних закладів Умані

Завдяки небайдужим громадянам нападника було затримано на місці. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та частиною 3 статті 15, частиною 1 статті 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі слідчими готують клопотання до суду про обрання останньому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.