У Золотоноші до грального закладу кинули коктейль Молотова: одна людина загинула (відео)

11 Травня 2018 13:31

Одна особа загинула і ще двоє – в лікарні. В Золотоноші сьогодні вранці невідомі кинули “коктейль Молотова” у вітрину грального закладу “Гранд Лото”. Внаслідок цього сталася пожежа.

Про неї повідомили рятувальників о 04:08. Горіла двоповерхова будівля по вулиці Шевченка.

ck.dsns.gov.ua

Загорання на І поверсі виявили працівники, які побачили густий дим, що виходив з вікон та вхідних дверей будівлі. Ще до прибуття на місце події перших пожежних розрахунків вогонь швидко поширився на 2-й поверх будівлі, де знаходиться Золотоніська дитяча музична школа, повідомляють в управлінні ДСНС у Черкаській області.

На місце події прибули рятувальники місцевої пожежно-рятувальної частини, відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення з міста Черкаси, а також добровольці ДП “Златодар”. Спільними зусиллями вогнеборців o 05:45 пожежу вдалося локалізувати, а о 06:14 ліквідувати.

Під час проведення розвідки на місці пожежі бійці ДСНС виявили у задимленому приміщенні тіло загиблого відвідувача. Особа зараз встановлюється. Ще двоє – відвідувач та охоронець “Гранд Лото” були терміново госпіталізовано до лікарні. Загалом на момент пожежі в закладі перебувало четверо людей.

У результаті пожежі вогнем знищено обладнання та облаштування грального клубу на площі 70 кв.м. Також вогнем пожежі пошкоджено підлогу у двох приміщеннях музичної школи, підлогу сцени концертної зали.

ck.dsns.gov.ua

На місці пожежі працює дослідно-випробувальна лабораторія та мобільно – оперативна група Управління на чолі із заступником начальника Управління Олександром Горобцем.