Затримано трьох підозрюваних у підпалі грального закладу в Золотоноші

17 Травня 2018 18:45

Трьох мешканців Золотоноші затримали сьогодні правоохоронці, чоловіків затримали за підозрою у підпалі грального закладу в місті, внаслідок чого загинуло двоє людей. Про це повідомляють у прокуратурі Черкаської області.

ck.dsns.gov.ua

У складі слідчої групи було включено найбільш досвідчених детективів Головного управління Національної поліції в Черкаській області, зазначають у прокуратурі.

Трьох зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України. Під час обшуків за місцем їх проживання правоохоронцями вилучено зброю та боєприпаси.

На цей час із затриманими проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2  ст. 194, ч. 1 ст. 263 КК України.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває, прокуратурою області  вживаються заходи щодо дослідження всіх обставин вчинення злочину та притягнення винних осіб до відповідальності.

За вчинене зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 11 травня у гральному закладі “Гранд Лото” у Золотоноші було скоєно підпал, внаслідок чого загинуло 2 особи. Постраждало також приміщення  Золотоніської дитячої музичної школи над гральним закладом, на другому поверсі будівлі по вулиці Шевченка в центрі міста.