Помічнику депутата з Тального спалили авто

25 Травня 2018 15:46

У ніч на 24 травня 2018 згорів автомобіль тальнівчанина Петра Шандиби. Наразі правоохоронці ще не оприлюднили офіційну версію. Автомобіль перебував поруч з будинком, коли вночі спалахнула пожежа. На місце події прибули поліція та пожежники.

Петро Шандиба є активним жителем громади і помічником депутата міської ради від ВО “Свобода” Віталія Шуляка. Побратими націоналіста мають обґрунтовані підстави вважати, що це був підпал на ґрунті політичної діяльності.

“Це є прецедентом, коли політичне протистояння вийшло на рівень фізичного протистояння. Тому звертаюся до начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області Валерія Лютого з проханням взяти розслідування цієї справи під особистий контроль, забезпечивши швидке розслідування і притягнення винних до відповідальності”, – наполягає “свободівець”, міський голова Тальнівської ОТГ Олексій Юрченко.

Керівник Тальнівської “Свободи” Віталій Шуляк додав, що не залежно від дій правоохоронців націоналісти проведуть власну перевірку та спробують з’ясувати обставини злочину.