Сперлася на москітну сітку: в Черкасах 5-річна дівчинка випала з вікна (відео)

31 Травня 2018 22:56

У Черкасах 5-річна дівчинка випала з вікна третього поверху і отримав важкі травми. Дитина перебуває у реанімації у тяжкому стані в комі.

Як з’ясувала поліція, матір дівчинки на момент події вдома була відсутня, а за дівчинкою та ще двома онуками  доглядала 69-річна бабуся. Діти гралися в одній з кімнат квартири, бабуся поралася на кухні.  Дитина залізла на підвіконня, сперлася на москітну сітку – та випала з третього поверху. Внаслідок падіння дівчинка отримала тілесні ушкодження.

Дівчинку відразу госпіталізували до дитячої обласної лікарні, дитина перебуває в реанімації з діагнозом – відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, перелом правої стегнової кістки. Дитина – без свідомості, у стані медикаментозного сну.

За даним фактом слідчим відділом Черкаського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.