Шістьох поліцейських побили в Черкасах на танцмайданчику

11 Червня 2018 18:39

gordonua.com

Нетверезі чоловіки побили шістьох поліцейських у нічному клубі Черкас. Це сталося 10 червня близько 00:30, повідомляє речник патрульної поліції Зоя Вовк.

Патрульні мали вихідний і відпочивали у розважальному закладі. Конфлікт виник через те, що офіцери зробили зауваження чоловікам, які агресивно поводилися і намагалися вилізти на сцену.

“Бійка виникла на танцювальному майданчику. Порушники використовували зброю та кастети. Правоохоронці були неозброєні, адже вони відпочивали. Патрульних із травмами відвезли до лікарні”, – пояснила Зоя Вовк gazeta.ua.

Як повідомляє видання “Провінція”, йдеться про розважальний комплекс на березі Дніпра “Бочка”. Сайт нагадує про недавній інцидент 31 травня, коли ввечері в Черкасах п’яні представники поліції стріляли в молодих хлопців. У наркодиспансері тест на алкогольне сп’яніння одного з учасників показав 1,6 проміле.

“Звертає увагу, що всі “зальоти” черкаських поліцейських не індивідуальні, а групові. Добре, що вони мають “цехову солідарність”. Погано, що з регулярністю перетворюються на стійкі, організовані й нетверезі злочинні угруповання, – пише “Провінція”. –  У суспільстві з невисокою правовою культурою поліції нізвідки бути взірцем для юні. Однак поліцейське начальство має надзвичайно жорстко реагувати на “зальоти” підлеглих, піддавати їх публічному осуду та показово звільняти. Але керівництво черкаської поліції немов води в рот набрало… Кому як не полковнику Лютому знати, що 100 вдалих оперативних комбінацій в інформаційному плані перебиваються однією історію про шістьох п’яних полісменів, побитих на “Бочці” п’яною компанією рядових громадян.