Стадіон, на якому виступав співак з Черкащини в Івано-Франківську, вимагають “очистити від скверни”

24 Червня 2018 18:25

Не встигли відзвучати останні акорди запальної “Ніно!..” Олега Винника на концерті в Івано-Франківську в рамках всеукраїнського туру “Ти в курсі” 23 червня, як уже сьогодні на сайті електронних петицій до влади міста з’явилася пропозиція освятити місце концерту артиста — стадіон “Рух”. Автором петиції на сайті зазначається такий собі Остап У., повідомляє Karabas Live.

expres.ua

Остап У., зокрема, пише таке (орфографія і пунктуація автора збережена, – прим.ред.):

“23.06.2018 на стадіоні “Рух” відбувся концерт Олега Винника. На концерті могли бути малі діти, не кажучи вже про мешканців навколишніх будинків, які змушені були слухати пропаганду алкоголізму (мне не все равно с кем ты пьешь вино), розпусних фантазій (ты летала в чьих-то сладких снах), зради (Ах, как жесток обман, У тебя с другим роман), антихристиянства (ошибочное мнение: “Человек — от части Бог”) тощо. На концерті також були заміжні жінки, у яких під час виконання артистом деяких пісень могли виникати гріховні думки, які згубно впливають на суспільну мораль. Зауважимо також, що більшість пісень, попри бойові дії на Сході України, виконувалися російською мовою.

Просимо провести нараду з представниками церков, старійшинами міста — і освятити стадіон, щоб очистити його від скверни”.

Для того, щоб влада Івано-Франківська розглянула петицію, до 22 вересня вона повинна набрати 246 підписів. Станом на 24 червня підписалося вже 43 особи.

Нагадаємо, 14 червня гурт “Хамерман Знищує Віруси” виступив в оголеному вигляді на фестивалі “Porto Franko” в Івано-Франківську, спровокувавши “порно-скандал”. Місцеві активісти звернулися з проханням до поліції завести кримінальну справу на музикантів і організаторів фесту.