Черкаські депутати зібралися на сесію на… Чернечій горі

22 Серпня 2018 17:53

Позачергова сесія Черкаської міської ради відбулася сьогодні у Каневі о 15 годині. Про її скликання на порталі міськради повідомили “заднім числом” – о 15.54.

„22 серпня 2018 о 15.00 в м.Канів вул.Шевченка, 102 (Чернеча гора) скликається п`ятдесят сьоме позачергове пленарне засідання другої сесії Черкаської міської ради з розгляду галузевих та земельних питань”, –  повідомили у відділі з питань роботи ради.

Про „сесію на Чернечій горі” міський голова Анатолій Бондаренко у своєму фейсбуку пояснює – час святкових заходів до  нього звернулися депутати, аби негайно провести позачергову сесію зараз, бо в більшості не буде можливості фізично бути присутніми на сесії завтра, 23 серпня. Каже, важко було проігнорувати звернення одразу 21 депутата.

„Разом ми зуміли затвердити програму підтримки тролейбусників, виділили необхідні кошти для ОСББ, КП “Черкасиводоканалу”, “Теплокомуненерго”, внесли зміни щодо фінансування галузі освіти, а також вирішили багато інших важливих питань для громади Черкас, які сьогодні були підтримані під час засідання бюджетної комісії”, – написав Анатолій Бондаренко.

Після проведення позачергової сесії її учасники поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Разом із тим, чергову сесію міської ради, що була запланована на 23 серпня, не скасовано. Депутатів чекають у сесійній залі на 10:00.