Через розкрадання 224 млрд. грн. СБУ проводить обшуки в Службі автодоріг на Черкащині

27 Вересня 2018 17:32

У рамках розслідування правоохоронці виявили списання державних коштів зі Служби автомобільних доріг у 15 областях України, за попередньою інформацією сума збитків державі складає понад 224 мільйона гривень. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури, інформує “Українська правда”.

“З 10 ранку синхронізовано проводяться обшуки у 15 областях. У слідчих діях залучено понад півсотні правоохоронців”, – уточнила в коментарі виданню речниця прокуратури Києва Надія Максимець.

Зокрема тривають санкціоновані обшуки в Службах автомобільних доріг Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської областей.

За словами Максимець, підозру оголосили поки одному топ-посадовцю ­– першому заступнику начальника Служби автомобільних доріг у Київській області (підозру у службовій недбалості, що спричинила мільйонні збитки державі, оголошено 27 вересня).

“По інших рішення буде прийматися за результатами обшуків і слідчих дій”, – додала вона.