Черкаський спортсмен братиме участь у змаганнях Ігор Нескорених у Сіднеї

4 Жовтня 2018 08:22

Спортсмен Черкаської області братиме участь у міжнародних спортивних змаганнях Ігри Нескорених (Invictus Games) у Сіднеї. За нагороди Ігор змагатиметься Денис Фіщук, ветеран СБУ, майстер спорту України, який зазнав травм в АТО.

Зустріч із Денисом Фіщуком відбулася в Черкаській ОДА днями. Розмовляли про підготовку до змагань та труднощі, з якими зіштовхуються спортсмени при тренуванні. Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко вручив Денисові Фіщуку велосипед, спеціально сконструйований для індивідуальних перегонів на час.

На фото – начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський та майбутній учасник Ігор Нескорених-2018 Денис Фіщук

Україна бере участь у змаганнях Ігор Нескорених, які були започатковані в 2014 році за ініціативи британського принца Гаррі, вже другий рік поспіль.

Цього року чергові змагання нескорених відбудуться 20-27 жовтня у м. Сідней (Австралія). На спортивних майданчиках змагатимуться представники країн: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Великобританія, США.