Міський голова Черкас спростував інформацію прокуратури про отримання підозри

4 Жовтня 2018 19:28

Міський голова Анатолій Бондаренко запросив прокурора Черкас Сергія Овчаренка на понеділок, 8 жовтня, о 10-00 до зали засідань міськвиконкому прозвітувати перед громадою та журналістами щодо резонансних подій та розслідування гучних справ. А також – закликав публічно вручити підозру про вчинення правопорушення. Про це Анатолій Бондаренко заявив сьогодні під час прес-конференції, спростувавши інформацію про начебто отримання ним зазначеної підозри.

chmr.gov.ua

За його словами, останні події, які відбуваються в місті щодо вбивств та нападів на посадових осіб органів місцевого самоврядування, депутатів, свідчать про розгул криміналу і абсолютну безпорадність правоохоронної системи.

“Розстріл депутата міської ради Михайла Бінусова, напад на нашого колегу Павла Карася, підпал автівки Івана Сухарькова, фальсифікація виборів до обласної ради. У всіх цих справах досі немає підозрюваних, – сказав Анатолій Бондаренко. – Фальсифікація виборів до обласної ради, не оголошення підозри колишнім чиновникам-регіоналам за смертельні ДТП. Ті речі, які нині відбуваються, змушують мене звернутися до громади міста, аби вона дала оцінку діяльності такого прокурора”.

На думку міського голови, замість виконання своїх прямих обов’язків, правоохоронні органи займаються політичною діяльністю.
Також Анатолій Бондаренко повідомив, що перериває відпустку, яку брав за сімейними обставинами, та повертається до виконання своїх посадових обов’язків.