Смілянин зарізав знайомого через 800 гривень

5 Жовтня 2018 08:45

Черкаські оперативники затримали чоловіка, який вбив свого знайомого через борг. Ним виявився житель міста Сміла. Його затримано в порядку статті 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України та чоловіку оголошено про підозру, інформують у Головному у правлінні Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Смілянського відділу поліції надійшла інформація, що на подвір’ї одного із приватних домоволодінь виявлено труп чоловіка. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці на місці події виявили тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді чисельних ножових поранень. Неподалік від місця кримінального правопорушення експерти знайшли знаряддя вбивства – ніж.

Проводячи оперативно-розшукові заходи, правоохоронці встановили особу, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину. Ним виявився 23-річний житель міста Сміла. Чоловіка затримали і він розповів, що знайомий позичив у нього800 гривень, які мав віддати, але не повернув. Він прийшов до боржника за грошима додому, між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку, під час якої чоловік наніс господарю домоволодіння декілька ножових поранень. Після чого зловмисник викинув ніж та втік з місця пригоди.  Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

На даний час слідчі Смілянського відділу поліції оголосили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.