45-річчя відзначив Черкаський інститут пожежної безпеки

8 Жовтня 2018 10:00

5 жовтня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 45-ї річниці з дня створення навчального закладу.

fire.ck.ua

Цього дня в ЧІПБ було відкрито пожежне депо, робота якого сприятиме швидкому реагуванню на надзвичайні події, посилить рівень безпеки на території об’єднаної територіальної громади і – головне – збереже здоров’я, життя і майно її жителів.

Також розпочав свою роботу Центр українсько-польських освітніх інновацій ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля, який створено з метою інтенсифікації міжнародної співпраці, підтримки і стимулювання інтелектуально й творчо обдарованої курсантської та студентської молоді, патріотичного виховання, вивчення історії, традицій та культури України й Польщі, повідомляють у навчальному закладі.

fire.ck.ua

До привітань ЧІПБ долучився і лідер Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко, який вручив спортивні подарунки: “Вітання й найкращі побажання колективу викладачів і курсантів Черкаського Інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. 45 років — це вагомий ювілей. Професіоналів, спортсменів і патріотів Вашого, точніше нашого, рідного вузу  зі святом”.