Учителька зі Сміли отримала сертифікат на здійснення професійної мрії

8 Жовтня 2018 12:30

У День учителя, 7 жовтня, в Києві відбулася церемонія вручення премії Global Teacher Prize Ukraine 2018. Сертифікат на здійснення вчительської мрії було надано вчительці англійської мови зі Сміли Наталії Голоднюк.

фото з фейсбуку Наталії Голоднюк

Учителька поставила собі за мету реалізувати свій проект-мрію English Studio. Ідея полягає в тому, щоб кожна дитина, незалежно від статків, мала рівні можливості для вивчення мови на високому рівні. Щоб під час практичного застосування мови (проекти, вистави, ігри) учні непомітно долали мовний бар’єр, удосконалювали свою розмовну мову, поєднували навчання з відпочинком, отримували мотивацію для подальшого вдосконалення, повідомляє “Освіторія”.

Наталія Голоднюк – учителька англійської мови навчально-виховного комлексу “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-колегіум” Смілянської міської ради Черкаської області. Пані Наталія модерувала курси для вчителів англійської мови під час співпраці з Британською Радою, навчала англійської патрульну поліцію Києва, брала участь у проекті «Вчителі англійської мови — агенти змін». Вона є членом міжнародної асоціації вчителів IATEFL та постійним учасником конференцій і вебінарів.

Має 5 років участі в школах професійного розвитку: British Council Summer/Winter schools, школах та конференціях Студії освіти для викладачів «СОВА», семінарах від Cambridge, MacMillan, MM publications, Oxford. Пані Наталія бере участь у проектах America House, працює тренером British Council у проекті «Вчителі англійської мови — агенти змін».