Радикали влаштували “маслєніцу на лопатах” у Кам’янці

16 Листопада 2018 15:25

У мережі з’явилося відео, на якому мешканці з Кам’янки на Черкащині штовхаються за продуктові пакети від очільника черкаської обласної партійної організації “Радикальної партії Олега Ляшка”.

Іван Полудень перебуває в Kamianka, Cherkas'Ka Oblast', Ukraine.Вчора о 12:58 · Яскравий приклад того, що нині селяни нікому не потрібні, окрім Радикальної партії Олег Ляшко!

Posted by Ярослав Путілін on Thursday, 15 November 2018

Також фотографії із цієї зустрічі з кам’янчанами виклав на свою сторінку у фейсбуку користувач Іван Полудень з підписом “Яскравий приклад того, що нині селяни нікому не потрібні, окрім Радикальної партії Олег Ляшко!”.

Нагадаємо, Іван Полудень раніше судимий за службову недбалість, а по факту – розкрадання земельних ділянок біля Дніпра, сьогодні очолює не лише черкаську обласну партійну організацію “Радикальної партії Олега Ляшка”, а й, відповідно до інформації на офіційному сайті, підприємство – ВП «ЧЕРКАСЬКИЙ ЗАВОД ЗАЛІЗОБЕТОННИХ ВИРОБІВ», який входить в холдинг Юрія Косюка.

Лідер партії “Громадський рух “Рідна країна” Микола Томенко на своїй сторінці у фейсбуку прокоментував ситуацію:

“Це між іншим і “новітні методи ощасливлення від Косюка”.
Всі поінформовані знають, що обласну Радикальну партію на Черкащині взяла в оренду Наша ряба.
А що, треба кудись НАШІ, БЮДЖЕТНІ гроші дівати: за 2018 рік Наша ряба майже МІЛЬЯРД дотацій отримала, а Радикальна партія – майже 50 мільйонів державного фінансування”.