Ще мільярд наших грошей для Порошенка або подайте Президенту на виборчу кампанію!

22 Листопада 2018 15:12

Остання інформація з торгів за НАШІ КОШТИ у Бюджеті – 2019. Порошенко і К. переконали Уряд і бюджетний комітет створити спеціальний ФОНД ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ у сумі 1 МІЛЬЯРДА гривень для придбання шкільних автобусів, будівництва спортивних споруд, підключення до інтернету і навіть часткової компенсації населення у зв’язку з новими тарифами!

Все це важливі проблеми, але до чого тут Президент?! Отож, популярно кажучи – це МІЛЬЯРД НАШИХ ГРОШЕЙ НА ВИБОРЧУ КАМПАНІЮ ПОРОШЕНКА.

І ви далі твердити,що він – БАРИГА.

Не принижуйте бариг, вони – недобросовісні торгівці, перекупники краденого, але до БЮДЖЕТу чи ОБЩАКу у них руки не доходили. Тому правильне означення нинішньої влади – ЦИНІЧНІ ГЛИТАІ або ж ПАВУКИ, про що писав ще Марко Кропивницький.
Нагадаю, що і ДРУЖИНА ПОРОШЕНКА буде ділить 708 млн. грн. бюджетних коштів через Український культурний фонд, який вона очолює.

Також нагадаю, що на утримання діяльності Порошенка і його апарату передбачено на 2019 рік 947 мільйонів гривень( для прикладу в 2015 році було – 443 млн.).
І звичайно на діяльність партії Порошенка у 2019 році закладено біля 100 млн. грн. наших коштів.

Не аналізую тут НАШІ КОШТИ на так званий Фонд Гройсмана у сумі біля 5 МІЛЬЯРДІВ грн. для фінансування проектів ВИКЛЮЧНО в округах депутатів, які підтримують владу.

P.S. У мене запитання до 120 ПЛАТНИХ ЕКСПЕРТІВ і БЛОГЕРІВ ПОРОШЕНКА:
– не соромно Вам й далі розповідати, виключно на безоплатній основі???, про мецената і благодійника Порошенка?!

Микола Томенко, лідер політичної партії “Громадський рух “Рідна країна”, допис у фейсбуку