Депутати Черкаської міської ради вимагають бюджетних слухань

4 Грудня 2018 12:23

Фракція “Партії вільних демократів” у Черкаській міській раді вимагає проведення бюджетних слухань з формування бюджету міста на 2019 рік. Про це повідомив керівник фракції Олександр Згіблов.

“Уже початок грудня, але жодних рухів від міської влади немає. Нам говорять: “не старайтеся, бюджет сформований, він чекає свого часу, ваші пропозиції нікому не потрібні”, – зазначив Олександр Згіблов у своєму фейсбуку. – Громада Черкас має знати, чому на зарплати чиновників виділяється понад 50 млн грн, а на бібліотеки і культуру удвічі менше; чому на святкування закладають 1 млн, у той час, коли в Україні війна; чому на піар мера планують майже 1 млн грн, у той час як торік депутати заради економії закрили КП МІА “Черкаси”, яке “з’їдало” близько 700 тис. грн. Таких “чому” у нашої фракції багато. Думаю, ще більше їх у журналістів та громадськості”.

“Вільні демократи” вимагають провести слухання найближчим часом у розширеному колі: із залученням директорів департаментів, журналістів та громадськості.