Черкащанин украв каблучку з діамантом і сховав у…. роті (відео)

4 Січня 2019 17:13

У Черкасах крадій з ювелірного магазину намагався винести у роті каблучку з діамантами та був затриманий охороною і поліцією. Про це повідомили в управлінні патрульної поліції в області.

Подія сталася сьогодні.

“Грабіжник проковтнув каблучку, коли охорона ювелірного магазину затримувала його на гарячому”, – повідомила працівниця на спецлінію 102.

Грабіжник під виглядом покупця зайшов до ювелірного магазину і попросив показати йому прикраси з діамантами.

Діставши з вітрини коштовність, консультант передала її до рук чоловіка. Тоді, крадій одразу почав тікати до дверей та помітивши охоронця, сховав награбоване – перстень з діамантом вартістю 30 500 гривень – у роті.

Коли ж на місце прибув екіпаж патрульних поліцейських затриманий “виплюнув” каблучку і визнав, що вчинив крадіжку, тому що у нього не було грошей.

Особу крадія встановили – це місцевий житель, 1988 року народження.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, а затриманого доставили до міського відділу поліції для з`ясування усіх деталей по факту.

У Черкасах крадій з ювелірного магазину намагався винести у роті каблучку з діамантами та був затриманий охороною і поліцією

У Черкасах крадій з ювелірного магазину намагався винести у роті каблучку з діамантами та був затриманий охороною і поліцією“Грабіжник проковтнув каблучку, коли охорона ювелірного магазину затримувала його на гарячому”, – повідомила працівниця на спецлінію 102. Ситуація сталася сьогодні у Черкасах. Грабіжник під виглядом покупця зайшов до ювелірного магазину і попросив показати йому прикраси з діамантами. Діставши з вітрини коштовність, консультант передала її до рук чоловіка. Тоді, крадій одразу почав тікати до дверей та помітивши охоронця, сховав награбоване – перстень з діамантом вартістю 30 500 гривень – у роті. Коли ж на місце прибув екіпаж патрульних поліцейських затриманий “виплюнув” каблучку і визнав, що вчинив крадіжку, тому що у нього не було грошей.Особу крадія встановили – це місцевий житель, 1988 року народження.На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, а затриманого доставили до міського відділу поліції для з`ясування усіх деталей по факту.

Posted by Патрульна поліція Черкаської області on Friday, 4 January 2019