Зворушливе відео про силу обіймів від черкаських рятувальників (відео)

21 Січня 2019 22:33

Сьогодні – Міжнародний день обіймів. Це одне з найбільш незвичайних свят в календарі. Воно з’явилося порівняно недавно, але вже встигло завоювати популярність у всьому світі. Під час обіймів ми обмінюємося не тільки душевним теплом, показуємо свою прихильність, підтримку і щирі почуття, а й отримуємо величезну користь для здоров’я.

скрін із відео

Рятувальники Черкащини теж долучилися до цього теплого свята та подарували свої “обійми безпеки” черкащанам, а натомість отримали обійми вдячності.

Зворушливе відео від управління ДСНС у Черкаській області:

Міжнародний день обіймів

Доброго ранку, друзі! Вітаємо Вас із початком робочого тижня та Міжнародним днем обіймів!День обіймів – одне з найбільш незвичайних свят в календарі. Воно з'явилося порівняно недавно, але вже встигло завоювати популярність у всьому світі. Під час обіймів ми обмінюємося не тільки душевним теплом, показуємо свою прихильність і щирі почуття, але також отримуємо величезну користь для здоров'я.Рятувальники Черкащини теж долучилися до цього теплого свята та подарували свої «обійми безпеки» черкащанкам, а натомість отримали обійми вдячності!Тож, обніміться, бо ми того варті!

Posted by Управління Державної служби України з НС у Черкаській області on Sunday, 20 January 2019