Смертельне ДТП на Шполянщині: ВАЗ зіткнувся з електроопорою (відео)

4 Березня 2019 12:00

На вихідних біля села Кавунівка Шполянського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля ВАЗ. За нез’ясованих обставин автомобіль не втримався на дорозі і з‘їхав до кювету, де зіткнувся з електроопорою. Внаслідок події 29-річний водій загинув на місці пригоди, повідомляють у обласному управлінні ДСНС.

рятувальники звільнили тіло загиблого із понівеченого автомобіля

2 березня о 07:33 поблизу села Кавунівка Шполянського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля ВАЗ. За нез’ясованих обставин автомобіль не втримався на дорозі і з‘їхав до кювету, де зіткнувся з електроопорою. Внаслідок події 29-річний водій загинув на місці пригоди. Черговий караул, пожежно-рятувальної частини який прибув на місце події застосувавши спеціальний аварійно-рятувальний інструмент, звільнив тіло загиблого із понівеченого салону автомобіля. Обставини події перевіряються поліцією.

Posted by Управління Державної служби України з НС у Черкаській області on Monday, 4 March 2019

Черговий караул, пожежно-рятувальної частини який прибув на місце події застосувавши спеціальний аварійно-рятувальний інструмент, звільнив тіло загиблого із понівеченого салону автомобіля.

Обставини події перевіряються поліцією.