Спочатку в ОВК 195 були проблеми з приміщенням, а тепер – з головою

5 Березня 2019 12:47

Про перипетії з керівництвом виборчої комісії по округу №195 інформує “ОПОРА”. 1 березня голову комісії Інну Лілу (за поданням кандидата на пост Президента Андрія Новака) постановою №428 ЦВК замінила, та призначила Ладана Сергія Миколайовича, однак і він, як пояснили спостерігачам ОПОРИ на ОВК, відмовляється приступати до виконання обов’язків, тож комісія чекає чергового нового очільника.

Також не все гаразд було і з заступником голови. Анатолія Бухольського (за поданням Сергія Капліна) замінила Людмила Здоровенко, позаяк той одразу відмовився через проблеми із здоров’ям.

Висловлюємо сподівання, що робота на 195-ій ОВК налагодиться. Хоча би й після заміни таблички при вході у приміщення цієї окружної виборчої КОМІСІЇ.

Фактично з дня створення і до минулого вівторка з керівного складу працював, збирав комісію і т. ін. тільки секретар.

Іще на ОВК говорять про недостатнє матеріально-технічне забезпечення: у них немає інтернету, не вистачає столів, відсутня дошка оголошень.

Троє членів цієї ОВК ще жодного разу не відвідали засідання. Член комісії за поданням кандидата Віталія Купрія – із Донецька, від Ігора Шевченка – із Дніпра. У члена комісії, що включений до її складу за поданням кандидата Віктора Бондаря неправильний номер і сама вона на контакт з комісією не виходила.

Та варто зазначити, що члена комісії за поданням Віталія Купрія замінили 1 березня (тією ж постановою, що і голову).