Черкаська боксерка підписала контракт із німецьким клубом (відео)

26 Березня 2019 23:46

Черкаська боксерка Марина Мальована провела перший бій на професійному ринзі. Як розповів тренер Марини, Андрій Мальований, дівчина підписала контракт із німецьким клубом, за який виступатиме 5 років.

фото з фейсбуку Марини Мальованої

“Вони дуже зацікавилися Мариною, її манерою ведення бою – весь час першим номером, – розповів Андрій Мальований. – У Марини дуже великий досвід боїв, близько 200”.

З 6 по 18 березня черкащанка у Німеччині готувалася до поєдинку, у якому здобула перемогу. Боксерку з Німеччини черкащанка нокаутувала достроково в першому раунді.

Черкаська боксерка провела перший бій на професійному ринзі

Черкаська боксерка Марина Мальована провела перший бій на професійному ринзі. Про це журналістам Суспільного повідомив тренер Марини, Андрій Мальований. Дівчина підписала контракт із німецьким клубом, за який виступатиме 5 років. З 6 по 18 березня черкащанка у Німеччині готувалася до поєдинку, у якому здобула перемогу.

Posted by UA: Черкаси on Tuesday, 26 March 2019

Нагадаємо, за підсумками відділення Національного олімпійського комітету України в  області, Марина Мальована стала кращою спортсменкою лютого на Черкащині.