У Черкасах затримали двох п’яних, які на дитячому майданчику вигулювали пса (відео)

28 Березня 2019 13:15

У вівторок 26 березня до патрульної поліції Черкас надійшло повідомлення, що в дворі однієї із багатоповерхівок по вулиці Вернигори невідомі особи вигулюють собаку бійцівської породи та наражають на небезпеку дітей, які граються у дворі.

Патрульні прибули за викликом та виявили двох місцевих мешканців, 40 та 42 років. Чоловіки перебували в стані алкогольного сп’яніння на дитячому майданчику та нецензурно лаялися. Крім того, один із них тримав без повідка і намордника собаку бійцівської породи.

Працівники поліції зробили зауваження чоловікам та запропонували покинути територію дитячого майданчика разом із собакою.
Натомість законну вимогу правоохоронців правопорушники проігнорували та почали чинити опір.

У результаті черкащан затримали і доставили до міського відділу поліції, де склали адміністративні матеріали.
Собаку патрульні передали працівникам комунальної служби на тимчасове утримання, допоки господар не протверезіє та не забере свого вихованця додому.

Хотів нацькувати собаку і вдарити патрульного: у Черкасах затримали двох п`яних чоловіків на дитячому майданчику

Хотів нацькувати собаку і вдарити патрульного: у Черкасах затримали двох п`яних чоловіків на дитячому майданчику 26 березня до патрульної поліції Черкас надійшло повідомлення, що в дворі однієї із багатоповерхівок по вулиці Вернигори невідомі особи вигулюють собаку бійцівської породи та наражають на небезпеку дітей, які граються на дворі.Патрульні прибули за викликом та виявили двох місцевих мешканців, 40 та 42 років. Чоловіки перебували в стані алкогольного сп’яніння на дитячому майданчику та нецензурно лаялися. Крім того, один із них тримав без повідка і намордника собаку бійцівської породи. Працівники поліції зробили зауваження чоловікам та запропонували покинути територію дитячого майданчика разом із собакою. Натомість законну вимогу правоохоронців правопорушники проігнорували та почали чинити опір.У результаті черкащан затримали і доставили до міського відділу поліції, де склали адміністративні матеріали. Собаку патрульні передали працівникам комунальної служби на тимчасове утримання, допоки господар не протверезіє та не забере свого вихованця додому.

Posted by Патрульна поліція Черкаської області on Thursday, 28 March 2019