Марно сподіватись, що 21 квітня все нарешті закінчиться, бо все тільки почнеться, – експерт про вибори

16 Квітня 2019 17:22

Іноді так хочеться помилятись…

Усупереч фактам, досвіду, логічним ланцюжкам і інтуїції. Так же часто буває, коли все віщує негатив, а стається краще ніж можна було сподіватися? От цього разу просто конче потрібно помилитись, щоб не довелось починати все спочатку…

В будь-якому разі і при будь-якому результаті виборів і країна, і всі ми входимо в етап політичної турбулентності. Марно сподіватись, що 21 квітня все нарешті закінчиться, бо все тільки почнеться )) Може не так феєрично і динамічно, але значно більш драматично і зі слабо передбачуваними наслідками.

Чекають нас і карколомні виборчі кульбіти, і незбагненні політичні мезальянси. До того ж, частиною цього процесу буде виборча кампанія до Верховної Ради, яка вже на низькому старті, а її головні гравці чекають тільки остаточних відсотків.

Чекати закінчення всього цього бурлеску можна хіба що в грудні.

Тоді устаканиться новий парламент, створиться коаліція та обере спікера і прем’єр-міністра, які знайдуть спільну мову з Президентом. Принаймні так повинно відбутись і це ще досить позитивний сценарій.

За цей час Захід поставить нас на паузу, а в Кремлі задовбуться відкривати шампанське. Про економіку краще і не згадувати…

Отже пристібаємо паски міцніше, тримаємо визначений курс і віримо, що Україна вистоїть, а “Пегас” злетить.

Максим Михлик, голова Черкаського обласного відділення Комітету виборців України