У Черкасах стартував Всеукраїнський турніру з футзалу пам’яті Героїв Чорнобиля

24 Квітня 2019 16:55

Сьогодні у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулося урочисте відкриття ІV Всеукраїнського турніру з футзалу пам’яті Героїв Чорнобиля.

Як розповіли в навчальному закладі, участь у змаганнях беруть 10 команд, до складу яких увійшли представники військових ліцеїв, ліцеїв військово-спортивного профілю та з посиленою військово-фізичною підготовкою, а також навчальних закладів України, вихованцями яких є ліцеїсти (кадети) 10-11 класів.
Також в рамках турніру відбуватимуться показові змагання з футзалу серед найсильніших команд ДСНС України.

В. о. начальника інституту Олександр Тищенко на урочистому відкритті змагань привітав учасників та наголосив, що вони зможуть показати високий рівень фізичної підготовки, розкрити свої спортивні таланти та отримати задоволення від гри.

Курсанти інституту на смузі психологічної підготовки продемонстрували елементи аварійно-рятувальних робіт і пожежогасіння.

Учнівську молодь ознайомили із специфікою та перевагами навчання у ЧІПБ, довели необхідну інформацію, яка стосується умов вступу, спеціальностей, особливостей навчання та проходження служби.

Турнір відбуватиметься протягом двох днів, урочисте закриття змагань 25 квітня о 13:30.

фото надані ЧІПБ ім.Героїв Чорнобиля