Черкаська поліція перекваліфікувала кримінальне провадження після нападу на журналіста – тепер це стаття “Замах на умисне вбивство”

6 Травня 2019 13:22

У неділю 5 травня, ретельно вивчивши матеріали справи, слідчими Головного управління Національної поліції в Черкаській області було прийнято рішення про перекваліфікацію кримінального провадження за фактом нападу на черкаського журналіста Вадима Комарова. Кримінальне провадження перекваліфіковано за статтями 15 та 115 Кримінального кодексу України (Замах на умисне вбивство).

facebook.com/Вадим Комаров

Замах на Вадима Комарова було вчинено вранці 4 травня близько на розі вулиць Небесної Сотні і Надпільної. Невідомих наніс журналісту кілька ударів молотком по голові. З проламаною головою Комарова було шпиталізовано до Третьої міської лікарні з відкритою черепно-мозкової травмою. “Швидку” викликали перехожі. Нападника ніхто не бачив.

Поки поліція встановлює особу злочинця, Вадим Комаров перебуває у стабільно важкому стані в реанімації лікарні. Він у штучній комі.

Працівники поліції Черкас звертаються до громадян, які є свідками або очевидцями події, або володіють будь-якою інформацією, що може сприяти в розслідуванні нападу, просяьь звертатися до Черкаського відділу поліції за адресою Пастерівська, 104 або повідомити за телефонами: 39-31-01, 39-36-01 або 102.