Черкащина наша “куряча”

14 Травня 2019 21:02

Загальновідомо, що Черкаська область віддана у сферу відповідальності відомому “курячому олігарху”. Як кажуть черкаські політики, нинішній голова ОДА призначений Порошенком по квоті Нашої Ряби, яка взяла на себе відповідальність за кампанію Порошенка.

Результати 2 туру в області засвідчили “високий рівень професіоналізму” курячої команди на Черкащині – Порошенко відстав від Зеленського на… 57 відсотків!
Причини очевидні – за 5 років область поруйнована як після військових дій. Єдиний значний інфраструктурний проект – дорога по дамбі й відремонтований міст перед Черкасами. І як бонус – дорога до будинку колишнього голови ОДА. Все решта в ямковому ремонті, який досі не закінчили навіть на трасі загальноукраїнського значення Київ-Дніпро!

Натомість, уся область завішена політичними біг-мордами депутатів і кандидатів в депутати від “Нашої Ряби”, яка активно готує парламентське лобі для захисту інтересів свого бізнесу.

І вишенька на торті від влади для журналістів Черкащини – днями Порошенко присвоїв звання Заслуженого журналіста начальниці інформаційної політики області часів Януковича-Тулуба!

Цікаво, чи нова влада залишить відповідальність за Черкащиною курячій мафії?!

Микола Томенко, лідер політичної партії “Громадський рух “Рідна країна”