Черкаський журналіст, на якого було скоєно замах, досі в комі

16 Травня 2019 13:08

Сьогодні 12-й день, як черкаський журналіст Вадим Комаров перебуває у стані коми і знаходиться у реанімації. Із закликом фінансово допомогти родині в його лікуванні до небайдужих звернувся голова НСЖУ Сергій Томіленко.

Замах на убивство журналіста трапився 4 травня у центрі Черкас, але позитивних новин ні щодо стану здоров’я, ні щодо стану розслідування злочину немає. Принаймні, за словами правозахисника, секретаря НСЖУ Валерія Макеєва, який знаходиться на прямому контакті і з родиною журналіста, і з черкаською поліцією – нічого обнадійливого сьогодні сказати не можна, – розповів Сергій Томіленко у своєму фейсбуку. – Вадим Комаров продовжує перебувати у черкаській міській лікарні швидкої допомоги. Стан – медична кома, тобто без свідомості. У нього проломлений череп після 3 ударів по голові (припускається, це були удари арматурою). На цей момент проведена одна оперативна операція, видалено дві гематоми мозку. Водночас, лікарі відмовляються робити прогнози щодо перспектив одужання журналіста. Рідні щодня провідують Вадима та це, на жаль, не можна назвати спілкуванням…”.

Гострою лишається потреба у коштах на оперативну терапію та на лікування. Поточні витрати на ліки складають у межах 3 тисяч гривень щодня. Друзі зараз міркують над можливим залученням до лікування ізраїльської клініки, яка спеціалізується на реабілітації хворих у тяжких станах. Але коштів для цього у рідних немає.

Картка Комарова Вадима Едуардовича у Приватбанку – 5168 7555 2672 1028 (у рідних є доступ до рахунку).

…Кожен день – це плюс один день. Це перемога…