Черкаським матусям дарують пакунки матері і дитини

24 Травня 2019 18:55

Департамент соцполітики Черкаської міської ради вже розпочав видачу подарункових наборів породіллям. Перші пакунки в пологовому будинку вручили символічно в День вишиванки, адже в складі набору є перша вишиванка для немовляти. Нині в департаменті соціальної політики свої подарунки від міста отримали вже 225 сімей.

facebook.com/dsp.cherkasy

Нагадаємо, що згідно з рішенням виконавчого комітету батьки черкаських немовлят (окрім «бебі-боксів» від держави) отримують подарункові набори з речами першої необхідності від громади міста.

Після проведення консультацій з активними громадянами склад набору змінювали відповідно до більшості побажань. Нині батьки новонароджених малюків отримують у подарунок від міста розвиваючий килимок для ігор, боді-вишиванку, памперс для багаторазового використання, еко-іграшку, перші зубну щітку та гребінець. Ці речі вміщає зручна еко-сумка, яка знадобиться і в повсякденному вжитку. Також підтримали ініціативу Громадської організації “Молочна спільнота”, яка склала інформаційні матеріали, що стануть в нагоді молодим батькам.

facebook.com/dsp.cherkasy

Отримати такі подарункові набори можна протягом 6 місяців після народження дитини, звернувшись до департаменту соцполітики за адресою: бул. Шевченка, 307, каб. 405.

Одному з батьків, зареєстрованому в Черкасах, потрібно подати:
– заяву на ім’я директора;
– оригінал та копію паспорта;
– оригінал та копію ІПН (ідент. код);
– оригінал та копію свідоцтва про народження дитини.

Подарунковий набір можна отримати одразу після подання повного пакету документів.