Рейди військкомату: сьогодні в Черкасах на базі ОПС вручено 15 повісток (відео)

4 Червня 2019 20:00

15 повісток вручили сьогодні співробітники військкомату під час рейду у Черкасах. Як повідомив заступник військового комісара області Олег Захаренко, це частина планового завдання по укомплектуванню Збройних Сил України особовим складом. На Черкаську область покладено завдання у цей весняний призов – майже 700 осіб.

Військовослужбовці працюють у громадських місцях, перевіряють вік юнаків та інформацію про стан здоров’я. Опісля – запрошують до військового комісаріату на медкомісію.

“За цей тиждень нам удалося розшукати майже 30 призовників, – розповів заступник військового комісара Віталій Луговський. – З них за станом здоров’я визнали придатними для проходження служби майже 10. Тобто, велика кількість призовників, яких ми розшукуємо, мають вади здоров’я або інші причини на відстрочку”.

Біля обласного військкомату черкащанин Володимир Глизь розповів журналістам, як його сина забрали на медичну комісію зранку – дійти до основного місця роботи той не зміг: “На зупинці “Будинок Торгівлі” його просто “згребли”.

Детальніше: в сюжеті “Суспільного”:

15 повісток вручили сьогодні співробітники військкомату під час рейду у Черкасах

15 повісток вручили сьогодні співробітники військкомату під час рейду у Черкасах. Про це кореспондентам Суспільного повідомив заступник військового комісара області Олег Захаренко. З його слів, це частина планового завдання по укомплектуванню Збройних Сил України особовим складом. Військовослужбовці працюють у громадських місцях, перевіряють вік юнаків та інформацію про стан здоров’я. Опісля – запрошують до військового комісаріату на медкомісію. На рейді побувала Анна Іщенко.

Posted by UA: Черкаси on Tuesday, 4 June 2019