За травень мешканцям багатоповерхівок у Черкасах прийде дві платіжки за квартплату

5 Червня 2019 15:15

У червні мешканці багатоповерхівок у Черкасах, утриманням яких вже займається управлінська компанія, отримають дві платіжки за квартплату. Про це повідомляє заступниця міського голови Черкас Людмила Бордунос.

– Не лякайтеся, уважно читайте інформацію на звороті. Перша сума – це оплата послуг з 1 по 20 травня ще СУБам, з 21 по 31 – управителю. Адже договір із компанією “Сантехбудконструкція” був підписаний 20 травня і компанія приступила до виконання своїх обов’язків, – зазначила Людмила Бордунос.

Нагадаємо, у Черкасах на відкритому конкурсі обрали компанію-переможця, яка обслуговуватиме близько 840 багатоквартирних будинків у Черкасах.

– Мені останні два тижні часто телефонують люди, аби дізнатися, які роботи в компетенції управлінця, які – ні. Запитують, як працювати з компанією, куди звертатися з проханнями та пропозиціями. Не панікуйте! Відповім на всі питання при зустрічі, – говорить заступниця міського голови.

Вже цього тижня разом із представниками управлінських компаній у Черкасах відбудеться три зустрічі, на які запрошують зацікавлених мешканців будинків. На них ви почуєте відповіді на всі питання, які вас турбують.

Адреси зустрічей цього тижня:

Четвер, 6 червня о 18:30
Актова зала школи № 10

П’ятниця, 7 червня о 18:30
Актова зала школи №34

Неділя, 9 червня о 16:00
Актова зала школи №24