Микола Томенко йтиме до Верховної Ради

11 Червня 2019 19:38

Партія «Громадянська позиція», лідером якої є уродженець Черкащини Анатолій Гриценко, озвучила виборчий список на позачергових парламентських виборах 21 липня, затверджений на з’їзді в понеділок. Гриценко заявив, що йде у раду з партіями-партнерами та їхніми лідерами, передає “Радіо Свобода”.

facebook.com/Grytsenko.Anatoliy

“Іде не тільки “Громадянська позиція”, з нами разом ідуть ті партії і партнери, з якими ми пройшли через вир виборів президентських. Це і “Народний контроль”, лідер Дмитро Добродомов, це і “Рідна країна”, лідер Микола Томенко, “Європейська партія України”, лідер Микола Катеринчук, ідуть з нами ті високого, я б сказав – найвищого рівня фахівці, яких я заявляв на високі посади”, – сказав Гриценко.

Так, список очолив лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко. В першій п’ятірці також народний депутат, лідер партії “Народний контроль” Дмитро Добродомов, лідер партії “Рідна країна” Микола Томенко, лідер “Європейської партії України” Микола Катеринчук, адвокат і громадський діяч Марина Соловйова.

Загалом Анатолій Гриценко веде до парламенту  168 кандидатів за партійним списком та 40 – в одномандатних округах. Повні списки кандидатів  у депутати від “ГП” можна переглянути за посиланням.

facebook.com/Grytsenko.Anatoliy

Як зауважив Микола Томенко, їх із Грицнком об’єднали спільні цінності і місії:

“Наша команда “Рідної країни” прийняла рішення рухатись спільно на парламентські вибори разом з “Громадянською позицією” Анатолія Гриценка. Нас об’єднали спільні цінності, ідеї та принципи.

Наша команда поставила перед собою завдання реалізувати в новому парламенті три основні місії.

Місія патріотизму
Наш патріотизм суттєво відрізняється від того войовничого та агресивного патріотизму, про який нам розповідали останні 5 років влада. Наш патріотизм об’єднуючий, героїчний і творчий. Ми кажемо: «хто не проти нас, той за нас», на відміну від авторитарного лозунгу «хто не з нами, той проти нас». Отож ми хочемо об’єднати наше суспільство довкола любові до України, а не ненависті до її ворогів.

Антикорупційна
Ми в парламенті зробимо все, щоб мародери з різних партій та різних національностей часів Януковича-Черновецького-Порошенка понесли відповідальність.

Професійна місія
Наша команда компетентна і йде в парламент працювати, а не співати чи танцювати. Нам не потрібно вчитися, ми вміємо читати та писати закони. Наша команда хоче повернути повагу до парламенту, щоб громадяни знали,що депутати служать людям, а не прислужують олігархам”.