Сусіди викликали пожежних через підгорілу їжу на кухні

11 Червня 2019 23:34

Під час пожежі у Черкасах врятовано двох малолітніх дітей. Про обставини події розповіли в обласному управлінні ДСНС.

facebook.com/MNSCHERKASY

У понеділок 10 червня о 13:20 до оперативно-координаційного центру управління надійшло повідомлення про пожежу квартири у 5-поверхівці по вулиці Нижня Горова.

Про пожежу до Служби порятунку повідомили сусіди, які побачили дим з вікон квартири на 3 поверсі. Ще до прибуття на місце події пожежних люди намагалися потрапити до квартири, проте їм ніхто не відповідав.

Два відділення Першої державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події, по встановленій автодрабині через вікно увійшли до квартири, у якій знайшли двох малих дітей (2018 року народження) та їх 38-річного батька, який міцно спав. Після евакуації у безпечне місце дітей та огляду працівниками швидкої медичної допомоги їх було госпіталізовано до лікарні.

Причиною події стало підгоряння їжі на газовій плиті.. Завдяки пильності сусідів та оперативності рятувальників, вдалось врятувати від диму малих дітей та захистити квартиру.

Рятувальники звертаються до громадян з проханням бути уважними до питань пожежної безпеки в побуті та дбати про власну безпеку.