За добу на Черкащині втонуло троє людей

16 Червня 2019 19:28

За добу на водоймах Черкаської області загинули три людини. Про це повідомляють в управлінні ДСНС України.

Зокрема, в суботу 15 червня близько 15 години у місті Тальне під час купання у місцевому ставку потонув 53-річний житель села Гордашівка Тальнівського району.

До місця події виїхали рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які виявили загиблого та за допомогою гумовомого човна підняли тіло на поверхню.

Ще один трагічний випадок стався на місцевому ставку у Шполі. Близько 19 години до рятувальників звернулися місцеві жителі, які повідомили, що під час купання втонув 50-річний чоловік. Ще до приїзду рятувальників, тіло загиблого підняли на берег місцеві, що стали свідками події.

Цього ж дня, в селі Григорівка Канівщини під час купання в річці Дніпро, потонув 54-річний чоловік, тіло якого підняли на берег місцеві рибалки.

Рятувальники вкотре звертаються до громадян та наголошують, що купатися дозволяється лише у спеціально відведених для цього місцях. Також рятувальники звертаються до людей з проханням не купатися напідпитку та не запливати далеко, особливо якщо не впевнені у своїх силах. У разі відпочинку з дітьми, у жодному випадку не дозволяйте малечі самостійно заходити у воду, а купатися лише у супроводі дорослих.