У Вергунах згоріло господарство, а хазяїн отримав опіки

15 Липня 2019 15:29

У неділю 14 липня близько 18:45 у селі Вергуни, Черкаського району, на вулиці Перемоги сталося загорання у надвірній споруді. Господарі за допомогою підручних засобів намагалися ліквідувати вогонь, але після того, як співмешканець господині отримав опіки, змушені були відступити та звернутися по допомогу до рятувальників.

Як розповіли у міськрайвідділі обласного управління ДСНС, на ліквідацію пожежі прибули чергові караули 1-ї та 18-ї державних пожежно-рятувальних частин і чергові розрахунки місцевих пожежних команд із сіл Леськи та Хацьки, а також трактор з бочкою ПП «Кризол Агро». Спільними зусиллями вогнеборців пожежу о 20:10 вдалося локалізувати, а о 20:50 ліквідувати. 51-річного чоловіка, який отримав опіки 6-ти відсотків тіла І-ІІ ступеню (верхніх кінцівок) було госпіталізовано до лікарні.

На жаль, констатуються рятувальники, через пізнє повідомлення про пожежу вогонь завдав значних збитків власникам. Вогнем знищено надвірну споруду по всій площі, автомобіль ВАЗ, речі домашнього вжитку, дрібну домашню птиця (28 шт.), двох свиней та 6 тонн сіна 2019 року врожаю.

Причина пожежі встановлюється.