У центрі Черкас поставили лавку, яка заряджає гаджети (відео)

16 Липня 2019 20:56

Сьогодні у центрі Черкас встановили першу лавку, за допомогою якої можна зарядити телефон чи інший пристрій. Вона працює від двох сонячних панелей, які розташовані на її спинці. Одна лавка дозволяє заряджати два гаджети одночасно.

Сьогодні у центрі Черкас встановили першу лавку-зарядку

Сьогодні у центрі Черкас встановили першу лавку, за допомогою якої можна зарядити телефон чи інший пристрій. Вона працює від двох сонячних панелей, які розташовані на її спинці. Одна лавка дозволяє заряджати два гаджети одночасно. Як черкащанам такі нововведення, дізнавалась Дарія Шевченко.https://ck.suspilne.media/

Posted by UA: Черкаси on Tuesday, 16 July 2019

Лаву для міста презентувала компанія ТОВ “Черкасиенергозбут”. Виготовлена вонаіз металу й дерева (бук), яке пофарбоване стійкою до ультрафіолету фарбою. Її потужності вистачить на повну зарядку дев’яти мобільних телефонів (від 0 до 100%).

Такі лавки є безпечними для довкілля і ергономічними, йдеться в сюжеті “Суспільного”. До кінця липня в Черкасах установлять іще 5 таких лавочок. Наступна з’явиться біля міського зоопарку. Ще такі лавки із сонячними панелями встановлять біля комплексу “Селена”, на площі біля закладу швидкого харчування “McDonald’s” та біля спортклубу “SportLife”.