Родина з Черкас загинула в автокатастрофі на Миколаївщині

18 Липня 2019 18:25

Віталій та Вікторія Веретельники із Черкас їхали разом із дітьми на відпочинок. Під Миколаєвом їхнє авто врізалося в автобус. Чоловік із дітьми загинули одразу. Жінка померла за добу в лікарні. Фото facebook.com/vitalik.veretelnik

Сьогодні вночі в реанімаційному відділенні Первомайської лікарні на Миколаївщині померла 34-річна Вікторія Веретельник із Черкас, повідомляє gazeta.ua.  Жінка дістала травми голови, тулуба і перелом ключиці.

Вікторія з чоловіком 35-річний Віталієм і дітьми 11-річним Інілем і Ріаною, 5 років, їхали на відпочинок. Під Миколаєвом зіткнулися з автобусом. Чоловік і діти померли одразу.

Нагадаємо, ДТП сталася 17 липня близько 00:30 на 46 км автодороги “Миколаїв- Благовіщенськ”. Легковий автомобіль Citroen Berlingo зіткнувся з автобусом Neoplan сполученням “Залізний порт – Шепетівка”. Від удару легковик перетворився на купу металу, автобус викинуло з дороги в поле. В автобусі були 30 пасажирів і 2 водіїв. Вони не постраждали.

У поліції відкрили кримінальне провадження. Встановлюються усі обставини дорожньо-транспортної пригоди, тривають слідчі заходи.