У 198 ОВК перераховують голоси, бо переплутали Кармазіна з Коваленко (відео)

24 Липня 2019 15:39

Наразі на ОВК 198 таки триває перерахунок голосів. Як повідомляють в ОПОРІ, перерахунок відбувається за скаргою кандидата Юрія Кармазіна у зв’язку з тим, що у протоколах ДВК у списку кандидатів переплутали місцями Валентину Коваленко і Юрія Кармазіна, а при введенні в систему враховували належний порядок кандидатів. Усього таких дільниць 14. Перерахунок наразі зробили по одній ДВК.

ОВК 198

Наразі на ОВК 198 таки триває перерахунок голосів. За скаргою кандидата Юрія Кармазіна. У зв'язку з тим, що у протоколах ДВК у списку кандидатів переплутали місцями Валентину Коваленко і Юрія Кармазіна, а при введенні в систему враховували належний порядок кандидатів. Всього таких дільниць 14. Перерахунок наразі зробили по одній ДВК. Нагадаємо, що ОВК 198 в суді чекають ще дві позовні заяви від Наталії Д'яченко. Розгляд першої (також щодо перерахунку голосів на дільницях) – о 17:00. Другої – за поки не підтвердженими даними – одразу після першої.

Posted by ОПОРА: Черкащина on Wednesday, 24 July 2019

Нагадаємо, що ОВК 198 в суді чекають ще дві позовні заяви від кандидатки від партії “Слуга народу” Наталії Д’яченко, яка посідає друге місце по округу. Розгляд першої (також щодо перерахунку голосів на дільницях) – о 17:00. Другої – за поки не підтвердженими даними – одразу після першої.

Наталія Д’яченко вимагає перерахунку голосів на 80 дільницях в межах округу. Наразі різниця між лідерами перегонів на мажоритарному окрузі №198 – 1015 голосів. ОВК, згідно з даними сайту ЦВК, вже опрацювала 100% протоколів ДВК по одномандатному окрузі.