Черкащани – “срібні” призери змагань  за Кубок України з пожежно-прикладного спорту

2 Серпня 2019 10:00

Команда Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля вдало виступила на змаганнях за Кубок України з пожежно-прикладного спорту, які відбувалися у Тернополі. У підсумку представники ЧІПБ стали «срібними» призерами змагань, повідомляють у навчальному закладі.

У перший день спортсмени інституту в пожежній естафеті 4х100 м вибороли «бронзу», а у підйомі по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху майстер спорту України з пожежно-прикладного спорту, майор с. ц. з. Віталій Новгородченко став півфіналістом.

У стометровій смузі з перешкодами (загальний залік) прикладники ЧІПБ стали кращими та здобули «золото», а заслужений майстер спорту України з пожежно-прикладного спорту старший лейтенант с. ц. з. Арсен Іпієв та майстер спорту України з пожежно-прикладного спорту курсант Владислав Блонський у цій вправі стали півфіналістами.

У вправі двоборство в особистому заліку Арсен Іпієв став чемпіоном змагань.
Швидкість, вправність і витримка – це головні вимоги до рятувальників, тих, хто стоїть на варті у повній бойовій готовності та за першим викликом негайно приходить на допомогу. Саме ці вміння демонстрували суддям і глядачам учасники змагань за Кубок України з пожежно-прикладного спорту.